Önskeoutfit

Untitled

Skor-?, klänning-Gina, väska-H&M, hatt-H&M

Dag 9 – Min tro


Jag har en tro som jag håller väldigt starkt för och det är kärlek. Kärlek finns över allt och det finns inget bättre än kärlek och veta att man är älskad. Men gud och allt sånt. Där vet jag inte rikigt. Tror att det finns något men vet inte vad och varför. Men det känns som att alla religoner måste komma någonstans ifrån.

.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Min dåliga vana är att jag inte kan vara helt still. Vill vara i farten hela tiden och har svårt för att varva ner helt.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.


Bild:Google.se

Om jag fick 1 miljon kr så skulle jag bjuda min familj på en utlandsresa och sen skulle jag säkert åka iväg med mina vänner. Resten av pengarna vet jag inte rikigt vad jag skulle göra med. Men något skulle de bli och en hel del skulle säkert sparas.

Läppstift


Fynda två fina läppstift på Lindex för 49.90 kr. Jag älskar färgerna och kommer att använda båda väldigt ofta.

Det här vill jag träna i


Untitled


Bag-Stadium, vattenflaska-Stadium, skor-Stadium, handskar-Stadium,byxa-H&M,Tröjor-H&M och sporttop-H&M

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.


Bild:Google.se

Jag har ingen spec typ av kille som jag har fallit för. Alla som jag har varit tillsammans med har varit så olika. Så det beror väl på vem personen är och ifall han lyckas komma in i min bubbla. Men jag vet dock en sak och det är att jag vill ha en lång kille. Vill känna mig liten och ha en stor famn att krypa upp i.

Dagens vill ha

Untitled


Diadem-Gina, stickad kofta-Gina, boyfriendjeans-H&M, väska-H&M, skor-Converse

Det går bra nu

Börjar äntligen känna mig nöjd med mig själv. Har inte rikigt vågat vara den personen som jag är fullt ut. Men nu vågar jag vara den. Det känns hur bra som helst. Har som aldrig rikigt vågat vara mig själv och för  ovanlighetes skull är jag stolt över mig själv. Jag vill alltid känna så som jag gör nu. Vet att det inte kommer att vara så för alltid men någon gång ska vara den första. Jag klarade mig, men bara nästan.
Att jag känner så här beror mest bara på att jag råkade öppna mina gammla dagböcker från när jag gick på högstadiet. Läste vad jag skrev den 7 sept 2003.

"Jag trodde det skulle vara annourlunda på högstadiet, men det är inte så utan det har blivit värre här. Jag vill inte vara ensam men ändå är jag det. Det är ingen som säger hej och jag har inga kompisar. Det som är värst är ändå tjejerna. Om dom bara visste hur mycket en blick från dom sårar. Vet att jag kanske inte har det "nyaste" men varför måste det vara så för att bli godkänd för att vara med dom andra. Önskar att Sandra fortfarande gick i min klass. Då hade jag någon kompis. Men nu är jag helt själv. Jag vill ju bara vara med dom andra. Men jag blir inte insläpp någonstans hur mycket jag försöker så får jag inte vara med. Det är mitt fel att det är så här. Önskar att den smärtan som jag känner varje dag när jag går till skolan och under skoltiden kan försvinna. Känns som att alla kollar och skrattar åt mig. Skolan känns som ett fängelse som jag aldrig kommer att ta mig ifrån. När jag går hem efter skolan så känns det lite bättre. Men tjejerna går ju samma väg som mig. Brukar stanna kvar och vänta eller så går jag tidigare bara för att inte gå samtidigt som dom."

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.


Bild:Google.se

Vill att någon ska städa mitt rum åt mig och sortera alla låder och sånt så att det blir snyggt och prydligt.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Är rätt så nöjd med mitt liv, har som inte hunnit fundera på mina mål. Det ända målet jag har är att ha ett bra jobb som jag trvis med och utlandsflytt.

TröttIdag är jag rikigt trött så det blir en lugn kväll först ut är top model, snart börjar csi ny och sen bb. Alltid något är det. Är inte mig själv, men det kommer jag säkert att vara imorgon. Hoppas kan man alltid göra. Men nu ska jag se vem som åker ut fast jag har redan sätt men det spelar ingen roll.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Min favorit årstid är ändå våren för att då kan man äntligen börja ta av sig kläderna och man behöver inte ha så mycket kläder på sig när man är utomhus. Nu måste man ju ha hela munderingen med tjockjacka,mössa, vantar, långkalsonger och en massa annat för att inte frysa. Därför gillar jag våren och sen så är det en väldigt fin årstid då när allt som har varit gömt under snön kommer fram igen. Det ända som jag inte gillar med våren är att min pollenalergi sätter fart rejält, men det gör ändå inget alls.
Fast nu känner jag mig lite dum som bara tjatar om våren, jag tycker om alla årstider lika mycket men eftersom att jag mest längtar efter våren nu så valade jag våren.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


Bild:Google.se

FrukostNu ska jag sluta ligga i sängen och ta att gå ner för att äta något och sen blir det att fara iväg mest troligen men bara för en snabbis. Men jag måste verkligen äta något nu. Min mage kurrar. Haha har sovit på min mobil så har ett märke på ryggen efter mobilen.

Söndagsinspration


                        
                          Bilder: http://lookbook.nu/

God nattNu ska jag ta och göra mig klar för sängen, börjar bli rikigt trött men det är härligt och sen att få sova helt ostörd skönt det.

Snygging


Bild:Google.se

Behöver man säga mer än att han är snygg.

Intressant kväll/natt

Måste kanske börja med att skriva att min syster har diabetes och att hon har varit på fest. Det slutade med att hennes kompis ringde och berätta att min syster har spytt 2 gånger. Så då skynda jag och mamma oss ut till bilen för att hämta henne. Eftersom att hon har diabetes och det är inte så bra då om man börjar spy och allt sånt.
Har aldrig sätt henne full och i början var det jätteroligt. Men det slutade med att mamma och jag måste sitta nattvak på min syster för att kolla blodsocker och sånt hela natten. Vet att det kommer gå bra med min syster och allt sånt. Men först så blev jag livrädd men det löste sig. Tur att hon slipper åka in på sjukhuset. Hon och jag gillar verkligen inte sjukhus. Mamma sa nyss hoppas att hon har lärt sig. Det är aldrig roligt när en kul fest slutar förtidigt för att man har druckit för mycket eller liknade. Men som jag sa allt är bra med henne.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

             
                 Bild: Jag


1. Jag gillar inte alls att vara ensam, om jag är ensam så burkar jag alltid prata i telefon eller se till så att huden följer efter mig. Ensamhet är det värsta känslan jag har varit med om.

2. Jag älskar att kolla på serier. Det är det bästa som finns men några är ännu bättre som Gossip Girls, Desperate hosewife, sex and the city och Vampire Diaries.

3. Jag älskar för pyssel och allt sånt som har med det att göra.

4. Jag är väldigt envis och det vet dom i min närhet.

5. Jag gillar att baka och laga mat sen är det ett stort intresse.

6. Jag älskar att fixa och trixa med kläder och allt som har med kläder att göra.

7. Jag är väldigt dålig på att sminka mig fast jag tycker det är roligt med smink men det blir inte att jag gör det. Känns som att jag lägger min tid på en massa andra saker istället.

8. Jag har lyckas hålla mina nyårslöften för första gången. Alltså det går rikigt bra nu.

9. Jag älskar alla i min närhet.

10. Jag älskar min ögonfärg.

Lite roligare

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Vad som är det bästa med platsen jag bor på.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – Något jag hatar.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.
Dag 26 - En person som jag beundrar
Dag 27 - Vad jag tror om min framtid
 

God morgon

             
              Bild:http://weheartit.com/

Känns som en bra start på dagen idag. Finns en massa saker som ska göras idag. Det är bara att sätta fart med andra ord. Intressant haha gud va jag svamlar men det är sånt som man gör ibland. Fast jag gör det rätt så ofta.

Fredag


Bild:Jag
Fredagsmys har det varit för fullt hela eftermiddagen och kvällen. Härligt säger jag bara. Bland annat så kolla jag på Notthing hill. Har nyss borstat tänderna och gjort mig klar för sängen. Fast jag ska ligga uppe och kolla på Vampire Diaries. Älskar den serien. Rikigt bra är den och sen så är det några snygga killar att kolla på och sånt är alltid ett plus. Morgondagen får se vad den har att erbjuda. Men tror den kommer att bli lika bra som idag. Kanske kommer att färga håret igen. Får se men jag ska stoppa in mer bilder på datan. Spec från cdskivor som jag har bränt ut. Ska bli roligt att kolla på gammla bilder.

Torsdag

Alltid nya saker att lära sig när man har en ny data. Men jag är nöjd med stora bokstäver. Just nu sitter jag vid den och kollar på bilder som finns på min externa hårdisk. Ska snart ta tag i min tvätt och lite annat smått och gott som måste göras. Hursom helst är hur nöjd som helst. Sen så har jag suttit och pysslat lite idag. Det är soligt på dagarna men man vill inte vara ute för att det är så pass kallt. Just nu känns sommaren och våren väldigt långt borta.

Nöjd tjej

Nu är jag en rikigt nöjd tjej. Fick en ny data idag. Så nu håller jag på att fixa allt som jag vill ha på en data. Skönt att äntligen ha en data. Nu ska jag ta en paus men bara för ett litet tag.

Update:
Vet att jag har glömt några program till datan men det viktigaste är då fixat. Nästan är det bara att använda datan.

Jag gjorde detÄnda sen min pappa försvann till sjöss från en båt, har jag varit livrädd för att åka just båt. Har aldrig varit rädd för vattnet men just båtar. Men i måndags så tog jag tag i det och är glad för att jag gjorde det. Jag åkte finlandsfärjan mellan Stockholm och Mariehamn. Det bästa jag har gjort och det är första gången som jag var på samma vatten som min pappa när han försvann. Kunde inte vara stoltare över mig själv. Kom fram till att jag trivdes på båten och nu sitter jag och tänker på nästa gång som jag ska åka båt. Längtar verkligen tills det blir att åka båt igen. Nu kan jag säga att jag inte är rädd för något längre. Besegra min rädsla.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus